Onbeperkt Spelen?

Corona popup

⚠ 𝗕𝗘𝗟𝗔𝗡𝗚đ—Ĩ𝗜𝗝𝗞𝗘 𝗠𝗘𝗗𝗘𝗗𝗘𝗟𝗜𝗡𝗚 ⚠

Beste Klanten

Omwille van het #Coronavirus sluit Boegafun tijdelijk haar deuren vooralsnog tot 28 april. Alle verjaardagsfeestjes in deze periode zijn hierdoor automatisch geannuleerd. 😔
Wij zullen hier nog contact over opnemen. ✉

Wij hopen iedereen weer te mogen verwelkomen op 28 april.

Alvast bedankt voor uw begrip!
Team Boegafun

EÊn jaar lang onbeperkt speelplezier!

 
Het BoegaFun jaarabonnement is de ideale manier om super voordelig te komen spelen in onze mooie, grote en overzichtelijke binnenspeeltuin. Ieder kind krijgt een persoonlijke pas die onbeperkt toegang biedt tot onze speeltuin voor maar â‚Ŧ 90,- per jaar.

Kom voor meer informatie langs bij BoegaFun of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 0478 - 79 65 10.

 

BoegaClub

Met het afsluiten van een jaarabonnement wordt u automatisch lid van BoegaClub. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De abonnementspas is ook geldig als clubledenpas. U geeft met het afsluiten van het jaarabonnement toestemming om via een maandelijkse mailing op de hoogte te blijven van de clubacties.

Warm weer

Bij warm weer is het mogelijk dat wij geheel of eerder sluiten. Echter bij reserveringen van kinderfeestjes zijn wij ALTIJD geopend. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren onze website te checken.

 

Speelbon

Nieuw...
Op zoek naar een Speels Cadeau?


SpeelBon

Uitnodigingen maken

Nieuw...
Uitnodiging maken voor uw kinderfeestje?


uitnodigingen

Contact

BoegaFun Venray
Keizersveld 55
5803 AP  Venray

Tel: 0478 - 79 65 10
info@boegafun.nl

Weer

BoegaFun... Het leukste dagje uit voor het hele gezin!

twittergallerycontact